35708302
CSENDESKPL
Zobrazit kategorie

Educatieve boswandeling voor kinderen “Sedmihorky”

Sedmihorky, 511 01

QR kód kontaktů pro Váš mobilní telefon
Educatieve route voor kleine en grote bezoekers
 
 

Lengte van de route: 3 km

Aantal haltes: 17

Beschrijving van de route: Deze educatieve route is vooral gemaakt voor kinderen. Bij elke halte is er voor hen een opdracht of raadsel bedacht. De kinderen kunnen hier bijvoorbeeld spelen op een houten xylofoon, een dier naspelen, boombladeren tekenen en andere leuke dingen doen. Op deze manier krijgen zowel kinderen als hun ouders spelenderwijs informatie over onder andere het bos in het Boheemse Paradijs (Český ráj).

Loop van de route: De route loopt langs gemarkeerde toeristische wandelroutes, bospaden en lokale wegen door de omgeving van camping Sedmihorky en langs de natuurreservaten Bažantník en Hruboskalsko. Het aanbevolen startpunt is camping Sedmihorky.

Voor deze educatieve route is er ook een gids voor kinderen uitgebracht, waarin ze kunnen schrijven en tekenen wat ze tijdens de route gezien en gedaan hebben. U kunt deze gids kopen bij de receptie van camping Sedmihorky, in sommige informatiecentra en ook in het gebouw van het beheer van het Nationaal Park Boheems Paradijs (CHKO Český ráj).

 

Navigatie

 
Infocentrum Mladá Boleslav
Železná 107
293 01 Mladá Boleslav
tel.: +420 326 109 405
email: infocentrum@kulturamb.cz
 
EU
Publikační a redakční systém Public4u © 2000-2022
load